VI TILBYDER

Ejendomsservice

Ejendomsrenovering

Tømrer- og snedkerarbejde

Malerarbejde

Nye vinduer og døre

Rådgivning

Finansiering af dine nye vinduer​

Som VELFAC VinduesMester samarbejder vi med Resurs Bank om en ny finansieringsordning til køb af nye vinduer og døre. 

En af fordelene er, at du slipper for besværet i banken. Samtidig er det gennemskuelig finansiering, hvor du fra starten ved, hvad du skal betale hver måned.​

Når du har fået dit tilbud fra os, kan du på låneberegneren herunder  lege med lånebeløb og løbetid, så det passer til dit tilbud og din økonomi.

Med fire simple steps kan du hurtigt komme i gang:

1:Oprettelse af låneansøgning

Du ansøger online hos Resurs Bank på 2 minutter. Find Ejendomsservice Bornholm på listen over VinduesMester og tryk på ”Låneansøgning” og så er du i gang.

2:Godkendelse af lån

Resurs Bank modtager og behandler normalt automatisk din ansøgning og du modtager hurtigt svar. Hvis ansøgningen bliver manuelt behandlet, kan det tage lidt længere tid.

3: Beløb reserveres hos Resurs Bank

Du får en midlertidig konto hos Resurs Bank, hvor beløbet er reserveret. Kontoen kan kun benyttes til køb af VELFAC produkter gennem Ejendomsservice Bornholm.

4: Købesum overføres til os

I takt med at vinduesprojektet færdiggøres, bliver den aftalte købesum automatisk overført fra den midlertidige konto hos Resurs Bank til vores bankkonto.


Hvis købesummen er mindre end det ansøgte beløb, så er det den lavere købesum, der fastsættes til lånebeløb, og lånets samlede kreditomkostninger beregnes på baggrund af dette lavere beløb.

Finansieringsordningen markedsføres og formidles af en VELFAC VinduesMester. En VELFAC VinduesMester er en selvstændig tredjeparts håndværksvirksomhed, som VELFAC har et tæt samarbejde med.​

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Resurs Bank på telefon: 39131639 eller Ejendomsservice Bornholm på telefon 20 49 33 36 eller ​info@ejendomsservice-bornholm.dk

​Firmainfo

​Ejendomsservice Bornholm ApS

Limensgaden 17, Åkirkeby

CVR: 34080305

Kontaktinfo