Malerarbejde for
​private og erhverv

Vi udfører alle former for malerarbejde

Trænger væggene til at blive malet, eller er det facaden, der trænger til at blive frisket op med ny maling? Hvis du har brug for professionel hjælp til dit malerarbejde, så står vi hos Ejendomsservice Bornholm klar til at hjælpe dig.

Vi udfører alle former for malerarbejde for både privatpersoner og erhvervskunder på hele Bornholm. Vi kører ofte ud til maleropgaver i bl.a. Aakirkeby, Nexø, Rønne og omegn, men har du en opgave til os et andet sted på øen, kommer vi også gerne en tur forbi dig.

jra-circular

Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud​

Udfyld formularen med en kort beskrivelse af din opgave.

 
 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Få hjælp af en faguddannet maler der sikrer dig en holdbar løsning

Når du vælger at lade os udføre dit malerarbejde, så kan du altid forvente, at det er en faguddannet maler, der udfører arbejdet. Vi har et stort fokus på altid at sikre dig en holdbar løsning og ikke mindst et flot resultat. Det gælder naturligvis, uanset om vi skal hjælpe dig med dit indendørs eller udendørs malerarbejde.

Hvad koster en maler?

Hvor meget det koster at få professionel hjælp fra en maler varierer fra opgave til opgave og fra malerfirma til malerfirma. Vores priser afhænger blandt andet af, hvor omfattende malerarbejde du skal have udført, og hvor meget maling eller øvrige materialer vi skal bruge til arbejdet. Skal du for eksempel blot have malet en enkelt væg, eller skal du have malet hele huset både indvendigt og udvendigt?

Kontakt os og indhent et uforpligtende tilbud på din maleropgave

Du er mere end velkommen til at kontakte os, hvis du kunne tænke dig på forhånd at vide, hvor meget lige netop dit malerarbejde vil komme til at koste dig. Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud til dig med en billig pris i forhold til kvaliteten og det grundige arbejde, vi udfører. Du skal bare ringe til os for en indledende snak omkring din opgave samt dine ønsker og behov og for at aftale et tidspunkt for, hvornår vi kan komme forbi til en gennemgang.

Vores uddannede malere udfører alle former for indendørs og udendørs malerarbejde, og vi hjælper også gerne dig.

Er dine termoruder punkteret?

Så skift til nye lavenergiruder med varmkant - og spar penge!

Udtalelser og anmeldelser fra vores kunder​

Der skal en idé til, og dygtige håndværkere

1437’s fotograf Nikolaj Beyer fik nye vinduer og ny terasse derhjemme, det blev et helt nyt hus. Nikolaj bor i sit barndomshjem i Snogebæk, som er et parcelhus fra 80’erne og han havde en idé til hvordan han kunne opdatere huset.

Den præsenterede han for Ejendomsservice Bo​rnholm ApS der fangede idéen som de siden præsenterede Nikolaj for – et overbevisende projekt. Vinduerne og terassedøren skulle ud og ind skulle nye vinduer og terassedøre i alle rum mod haven, altså fra gulv til loft. Og så skulle der være terrasse i hele husets længde.

Det blev smukt! Vurder selv. Altsammen udført af dygtige håndværkere, der sørgede for alt, fra myndighedsgodkendelser, murerarbejde, montage af vinduer, døre og beklædning af mellempartier og ikke mindst en terrasse, til den sidste finish.

Næste år skal der plantes og pyntes med buske og blomster. Nikolaj glæder sig allerede.

Resultatet taler for sig selv og har tilført merværdi, ikke kun i bokvalitet med også i ejendomsværdi.

Udtalelse fra 1437.dk reklamebureau + webdesign​

Veludført arbejde

Tak for et veludført arbejde ved udskiftning af badeværelsesvinduet. Det var dejligt, at I havde sørget for at der var ryddet op udvendigt og indvendigt. I efterlod også en smule maling, så jeg lige kunne male rundt i kanten, for en perfekt finish. Jeg er en super tilfreds kunde og kan kun anbefale jer til andre.

Julie Spang

Kan varmt anbefales

Vi har fået isat nye koblede vinduer i vores byhus og arbejdet er udført uhyre professionelt og resultatet er præcis som vi havde håbet på. Der blev ryddet pænt op bagefter og der blev iøvrigt passet på vores ting i huset og haven. Kan varmt anbefales!

Hanne Solgaard

Super service og professionelt håndværk

Her går du ikke galt i byen når du har brug for en håndværker

Jesper Stadager Borring

Se flere anmeldelser på Facebook​

Ejendomsservice Bornholm ApS

Limensgaden 17, 3720 Aakirkeby

​CVR: 34080305

white-phone-fill 20 49 33 3620 75 95 92​

Telefontider​:

Mandag – torsdag: 07.00 – 16.00

Fredag: 07.00 - 15.00

Henvendelser pr. mail besvares hurtigst muligt.

Send din mail til:
info@ejendomsservice-bornholm.dk.

Læs cookiedeklaration her

byg-garanti-hvid

Byggeriets Ankenævn
Nørre Voldgade 106, 1358 København K

info@byggerietsankenaevn.dk
www.byggerietsankenaevn.dk