Energirenovering af din bolig eller din erhvervsbygning

Spar penge på varmen og få et bedre indeklima

Det kan godt betale sig at energirenovere sit hus, sommerhus eller sin erhvervsbygning. Alene ved at udskifte vinduerne og dørene i bygningen har du mulighed for at opnå store besparelser på dit varmeforbrug, og du kan samtidig også få et bedre indeklima.

Hos Ejendomsservice Bornholm står vi klar til at hjælpe dig, hvis du kunne tænke dig at få foretaget en energirenovering af dit hus eller din erhvervsbygning. Vi renoverer ejendomme for både privatpersoner og erhvervskunder med fokus på energioptimering. Vi har gennem tiden hjulpet mange tilfredse kunder i bl.a. Aakirkeby, Rønne og Nexø, men vi kører rundt til renoveringsopgaver på hele Bornholm.

jra-circular

Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud​

Udfyld formularen med en kort beskrivelse af din opgave.

 
 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Vi er din lokale VELFAC VinduesMester

Et af de bedste steder at sætte ind i forbindelse med energirenovering af en bygning er ved at udskifte de gamle og utætte døre og vinduer. Hos Ejendomsservice Bornholm er vi din lokale VELFAC VinduesMester, hvilket betyder, at vi hjælper dig sikkert i mål med dine vinduesprojekter.

Et af kravene for at blive VELFAC VinduesMester er, at man skal fokusere på den gode rådgivning i forbindelse med vinduesudskiftninger. Derudover skal man minimum hvert andet år gennemføre et kursus i VELFACs produkter og montage.

Derfor er du altid sikret både korrekt rådgivning, opmåling og ikke mindst montering, når du vælger at lade os stå for arbejdet i forbindelse med dit vinduesprojekt. 

Vi tilbyder kompetent rådgivning og vejledning

Der er mange forskellige muligheder, når det kommer til energirenovering af hus eller erhvervsbygning. Derfor står vi altid til rådighed med kompetent rådgivning og vejledning, så du er sikret den rette løsning, der matcher lige netop din ejendom samt dine unikke ønsker og behov.

Kontakt os og få beregnet en pris på din energirenovering

Du er velkommen til at kontakte os for at indhente et uforpligtende tilbud på energirenovering af dit parcelhus, sommerhus eller din erhvervsejendom. Vi hjælper dig gerne med at finde frem til, hvordan du kan opnå en lavere varmeregning og samtidig få et bedre indeklima i din bygning.

Er dine termoruder punkteret?

Så skift til nye lavenergiruder med varmkant - og spar penge!

Udtalelser og anmeldelser fra vores kunder​

Der skal en idé til, og dygtige håndværkere

1437’s fotograf Nikolaj Beyer fik nye vinduer og ny terasse derhjemme, det blev et helt nyt hus. Nikolaj bor i sit barndomshjem i Snogebæk, som er et parcelhus fra 80’erne og han havde en idé til hvordan han kunne opdatere huset.

Den præsenterede han for Ejendomsservice Bo​rnholm ApS der fangede idéen som de siden præsenterede Nikolaj for – et overbevisende projekt. Vinduerne og terassedøren skulle ud og ind skulle nye vinduer og terassedøre i alle rum mod haven, altså fra gulv til loft. Og så skulle der være terrasse i hele husets længde.

Det blev smukt! Vurder selv. Altsammen udført af dygtige håndværkere, der sørgede for alt, fra myndighedsgodkendelser, murerarbejde, montage af vinduer, døre og beklædning af mellempartier og ikke mindst en terrasse, til den sidste finish.

Næste år skal der plantes og pyntes med buske og blomster. Nikolaj glæder sig allerede.

Resultatet taler for sig selv og har tilført merværdi, ikke kun i bokvalitet med også i ejendomsværdi.

Udtalelse fra 1437.dk reklamebureau + webdesign​

Veludført arbejde

Tak for et veludført arbejde ved udskiftning af badeværelsesvinduet. Det var dejligt, at I havde sørget for at der var ryddet op udvendigt og indvendigt. I efterlod også en smule maling, så jeg lige kunne male rundt i kanten, for en perfekt finish. Jeg er en super tilfreds kunde og kan kun anbefale jer til andre.

Julie Spang

Kan varmt anbefales

Vi har fået isat nye koblede vinduer i vores byhus og arbejdet er udført uhyre professionelt og resultatet er præcis som vi havde håbet på. Der blev ryddet pænt op bagefter og der blev iøvrigt passet på vores ting i huset og haven. Kan varmt anbefales!

Hanne Solgaard

Super service og professionelt håndværk

Her går du ikke galt i byen når du har brug for en håndværker

Jesper Stadager Borring

Se flere anmeldelser på Facebook​

Ejendomsservice Bornholm ApS

Limensgaden 17, 3720 Aakirkeby

​CVR: 34080305

white-phone-fill 20 49 33 3620 75 95 92​

Telefontider​:

Mandag – torsdag: 07.00 – 16.00

Fredag: 07.00 - 15.00

Henvendelser pr. mail besvares hurtigst muligt.

Send din mail til:
info@ejendomsservice-bornholm.dk.

Læs cookiedeklaration her

byg-garanti-hvid

Byggeriets Ankenævn
Nørre Voldgade 106, 1358 København K

info@byggerietsankenaevn.dk
www.byggerietsankenaevn.dk