Forny dit hjem med Velux vinduer

Vi monterer skråvinduer og ovenlys

Drømmer du om at forny din stue, dit køkken eller et andet rum i dit hjem med et helt nyt lysindfald? Hos Ejendomsservice Bornholm tilbyder vi montering af Velux vinduer hjemme ved dig. Med skråvinduer og ovenlys fra Velux får du et lysindfald i rummet, der fuldstændigt forandrer stemningen og det samlede udtryk. Vi kan komme hjem til dig og montere et Velux vindue, hvis du er bosat i Nexø, Aakirkeby, Rønne eller resten af Bornholm. Vi har stor erfaring med udskiftning af forskellige former for vinduer, og vi giver dig gerne råd og vejledning, så du kan komme i mål med dit drømmeprojekt.

Få mere lys og en billigere varmeregning

Vi kan montere Velux vinduer i dit hjem, uanset om du har et skråt eller fladt tag. Vinduerne laves i kvalitetsmaterialer og et stilrent design, så de passer ind i alle hjem. Med kvalitetsvinduer fra Velux får du også mulighed for at spare på varmeregningen og samtidig tage et klimavenligt valg. Velux vinduer er nemlig utroligt godt isolerede, så de holder bedre på varmen i dit hjem. Det betyder, at du både bruger færre penge på varmeregninger, og at du bruger mindre energi i hjemmet, hvilket skåner klimaet.

Hvis du ønsker at se de forskellige vinduer og modeller, før du vælger en løsning til dit hjem, så kan du komme ned i vores udstilling, der er den største på hele Bornholm. Her finder du et stort udvalg af vinduer, døre, materialer og komponenter, du kan vælge imellem.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på Velux vinduer

Drømmer du om mere sollys i dit hjem, eller kunne du tænke dig at høre mere om, hvad prisen er på at få monteret Velux vinduer hjemme ved dig? Så kontakt os og fortæl om dine drømme om ovenlys i dit køkken, din stue eller hele dit hus. Vi sidder klar til at rådgive dig, så du får præcist den løsning, der passer til dine ønsker og behov.

jra-circular

Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud​

Udfyld formularen med en kort beskrivelse af din opgave.

 
 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Er dine termoruder punkteret?

Så skift til nye lavenergiruder med varmkant - og spar penge!

Udtalelser og anmeldelser fra vores kunder​

Der skal en idé til, og dygtige håndværkere

1437’s fotograf Nikolaj Beyer fik nye vinduer og ny terasse derhjemme, det blev et helt nyt hus. Nikolaj bor i sit barndomshjem i Snogebæk, som er et parcelhus fra 80’erne og han havde en idé til hvordan han kunne opdatere huset.

Den præsenterede han for Ejendomsservice Bo​rnholm ApS der fangede idéen som de siden præsenterede Nikolaj for – et overbevisende projekt. Vinduerne og terassedøren skulle ud og ind skulle nye vinduer og terassedøre i alle rum mod haven, altså fra gulv til loft. Og så skulle der være terrasse i hele husets længde.

Det blev smukt! Vurder selv. Altsammen udført af dygtige håndværkere, der sørgede for alt, fra myndighedsgodkendelser, murerarbejde, montage af vinduer, døre og beklædning af mellempartier og ikke mindst en terrasse, til den sidste finish.

Næste år skal der plantes og pyntes med buske og blomster. Nikolaj glæder sig allerede.

Resultatet taler for sig selv og har tilført merværdi, ikke kun i bokvalitet med også i ejendomsværdi.

Udtalelse fra 1437.dk reklamebureau + webdesign​

Veludført arbejde

Tak for et veludført arbejde ved udskiftning af badeværelsesvinduet. Det var dejligt, at I havde sørget for at der var ryddet op udvendigt og indvendigt. I efterlod også en smule maling, så jeg lige kunne male rundt i kanten, for en perfekt finish. Jeg er en super tilfreds kunde og kan kun anbefale jer til andre.

Julie Spang

Kan varmt anbefales

Vi har fået isat nye koblede vinduer i vores byhus og arbejdet er udført uhyre professionelt og resultatet er præcis som vi havde håbet på. Der blev ryddet pænt op bagefter og der blev iøvrigt passet på vores ting i huset og haven. Kan varmt anbefales!

Hanne Solgaard

Super service og professionelt håndværk

Her går du ikke galt i byen når du har brug for en håndværker

Jesper Stadager Borring

Se flere anmeldelser på Facebook​

Ejendomsservice Bornholm ApS

Limensgaden 17, 3720 Aakirkeby

​CVR: 34080305

white-phone-fill 20 49 33 3620 75 95 92​

Telefontider​:

Mandag – torsdag: 07.00 – 16.00

Fredag: 07.00 - 15.00

Henvendelser pr. mail besvares hurtigst muligt.

Send din mail til:
info@ejendomsservice-bornholm.dk.

Læs cookiedeklaration her

byg-garanti-hvid

Byggeriets Ankenævn
Nørre Voldgade 106, 1358 København K

info@byggerietsankenaevn.dk
www.byggerietsankenaevn.dk